24.2.2023

Výkup králičích kůží a prodej krmiv

Dne 25.2. v 10:00 hod. u obecního úřadu proběhne prodej krmiv pro hospodářská zvířata. A výkup králičích kůží za cenu 35kč/kus.

Volné bruslení

TJ Sokol Lubník Vás zve na volné bruslení, které se bude konat v sobotu 25.2.2023. V čase od 9-10:00 bude rezervována zimní hala v Lanškrouně. Vstupné hradí TJ Sokol Lubník, doprava je vlastní. Vstup pouze pro občany obce Lubník. Na místě je možno zapůjčit brusle za 30 Kč, helmu, nebo chrániče za 10 Kč.

Vysokorychlostní internet - výstavba optické sítě

Vážení občané,

dovolujeme si Vás informovat o připravované výstavbě optické sítě elektronických komunikací společnosti Cetin v naší obci.

V nejbližších dnech dostanete informační dopis nebo Vás bude osobně kontaktovat zástupce realizační společnosti Vegacom se žádostí o souhlas s umístěním optické přípojky v jednotlivých bytových čí rodinných domech. Tento souhlas mohou zájemci poslat buď přímo e-mailem na pracovníka Vegacomu uvedeného v dopise nebo přinést na obecní úřad, kde se s námi mohou o využití optické přípojky poradit.

Veškeré náklady spojené s výstavbou optické sítě hradí v plném rozsahu společnost Cetin. Připojení k optické síti se uskutečňuje za podpory Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky v rámci programu Národního plánu obnovy.

Obecní úřad tuto mimořádnou nabídku vřele vítá a doporučuje všem našim občanům.

Zveřejněno: 27. února 2023 -